top of page

Прва година 2019/2020 (део први)

Updated: Nov 19, 2019

Антонија

Антонија носи црне мачкасте наочаре и има дугу смеђу косу. Има браон очи, правилан нос и лепе усне. Лепо се облачи. Обично носи блузе, сукњу или фармерке. Она памти сваку ситницу. Све записује у нотес. Никад не видим да она носи минђуше, али има ручни сат. Скоро увек је насмејана. Она је веома паметна и васпитана. Воли да чита књиге и да гледа филмове. Слуша поп музику и воли да се шета с пријатељима. Она је средње висине. Не знам да ли има момка. Антонијин град је Благоевград, али сада живи ту у Софији.

(Жанина)

Јоанна

Моја колегиница се зове Јоанна. Њен надимак је Јоли. Има дугу кестењасту косу и понекад носи реп. Њене очи су плаве-зелене. Има правилан нос и велике усне. Јоанна је висока. Веома је симпатична и увек тачна. Она је насмејана, али понекад нервозна. Када иде на факултет, она обично носи панталоне и мајицу, понекад блузу. Воли зелену боју. Увек носи неку велику торбу. Мрзи да носи хаљине. Јоанна воли да оговара друге колеге. Она не воли да игра компјутерске игрице. Она јако воли српску музику, књигу и позориште. Веома је забавна и вредна. Јоанна воли своје пријатеље и Марија је њена најбоља другарица.

(Теодора)

Моја колегиница Јоанна има дугу смеђу праву косу, плаве очи, округло лице. Она је висока. Она је веома забавна, насмејана, паметна и веома вредна, али понекад нервозна. Она прави прелепе колаче и пите. Она воли позориште и често иде на представе. Обично ставља парфем и понекад маскару. Она воли да носи наочаре за сунце. Обично носи панталоне и мајицу, али понекад, када иде на журку или састанак, облачи хаљину. Она јако воли да купује ципеле и торбе. Али никад не воли да једе кроасан. Не воли кишу. Она се плаши жаба и змија. Жели да пропутује свет.

(Марија)

Марија

Моја колегиница Марија има дугу коврџаву косу, браон очи и мала уста. Она понекад носи пунђу. Није висока. Она је насмејана, паметна, брижна и добра другарица. Понекад се љути. То је зато што је Близанац. Воли да чита књиге, углавном фантастику, да гледа филмове и да слуша музику и понекад да одмара. Не воли мачке. Заједно волимо да попијемо кафу, да се шетамо и идемо у позориште. Обично носи фармерице, мајице и патике. Она жели да буде професорка.

(Јоанна)

Ина

Моја колегиница се зове Ина. Она је Бугарка. Она је студенткиња и заједно учимо српски и хрватски језик. Ина је добар човек. Она је веома сјајна, љупка и свестрана. Ина има дугу браон косу, велике зелене очи и прелеп осмех. Она је веома висока. Она је забавна и ми се пуно смејемо. Ина воли да путује у различите земље. Она воли музику зато што је певачица. Има сјајан глас. Поврх тога она ради као модел и воли да се слика. Она обично носи панталоне, блузе и ниске ципеле. Ина је позитивна и ја хоћу да ми будемо добре другарице.

(Антонија)

Теодора

Моја колегиница се зове Теодора. Има дугу кестењасту праву косу и понекад носи реп. Њене очи су крупне и зелене. Има правилан нос, лепе усне и носи наочаре. Она је средње висине. Веома је симпатична, љупка и васпитана. Увек је тачна и никад не касни на састанке. Када иде на факултет, она обично носи панталоне, дуксерицу или мајицу. Кад иде на неки концерт, носи метал мајице. Воли црну боју. Има увек неку интересантну огрлицу. Лепо се облачи. Њен надимак је Теди. Она не воли шарене боје. Воли да оговара друге колеге. Она не воли децу. Воли да слуша гласну музику. Веома је паметна, забавна и вредна, али понекад и много лења. Мрзи да носи сукње. Теди воли своју породицу и мајка је њена најбоља другарица. Кад смо заједно, разговарамо, шетамо се или идемо на неки концерт.

(Дејвид)

Моја колегиница је насмејана. Она има дугу кестењасту косу, зелене очи, пирсинг на усни. Она има момка. Не воли децу, али воли музику. Воли мачке и псе. Омиљена храна јој је пица, а пиће - кафа. Она не може без кафе. У слободно време воли да се шета са пријатељима, да се одмара. Воли да иде на кафу. Када иде на факултет, она обично носи панталоне, мајицу, понекад дуксерицу. Воли црну и зелену боју. Мрзи да носи капе. Веома је симпатична. Понекад лена. Не воли да иде у позориште, али воли да иде на концерт. Воли салате. Понекад је нервозна. Нервирају је глупи људи. Она је врло добра и забавна. Воли да носи шалове. Носи наочаре. Има рупицу на образу. Воли да гледа комедије и да чита књиге.

(Румјана)

Дејвид

Мој колега се зове Дејвид. Његов надимак је Дејв. Има дугу браон косу, браон очи и правилан нос. Има сив дукс, фармерке и патике. Кад је топло, носи метал мајицу. Он је забаван, насмејан, миран, добар пријатељ, али мало смешан. Он воли да слуша метал музику, да игра карте, да пије пиво, да гледа цртане филмове и игра компјутерске игрице. Не воли поп музику, религију, фудбалске навијаче. Он има девојку. Када иде на метал концерт, облачи метал мајицу. Не воли да говори. Воли да слуша гласну музику. Мрзи бубе.

(Илија)#првагодина #космоми? #студенти

88 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page